tiistai 19. heinäkuuta 2011

Recycled tent - teltasta laukuksi ja jotain kirppisjuttuja

Kasa vanhaa telttaa, siis oikeaa kunnon oranssia kupolitelttaa, mitä siitä voisi tehdä???


No siitä voisi tehdä vaikka laukun...


Ompelukoneella voi kirjoittaa, kunhan ensin tekee tekstin lyijykynällä kankaaseen ja ompelee HITAASTI pienellä tikillä mallia pitkin


Teltan pohjasta voi tehdä laukun olkahihnan mutta myös ainakin minulle tärkeän kännykkätaskun, sillä puhelimeni on muuten aina hukassa laukun pohjalla ( nyt vain pitäisi muistaa laittaa puhelin taskuun...)
HUOM! Matkailumerkki!!


Ja ei kun menoksi!


ja uutta projektia putkeen, tässä tulee seuraavaksi laukku iltakäyttöön... (näette sitten myöhemmin valmiin version) ja suunnitteilla on kunnon kauppakassi sillä yhdestä teltasta tulee kyllä useampikin veska.


ja vielä muutama telttailuteemaan sopiva kirppislöytö:
Emaliastiat ovat tietysti telttailussa käteviä, sillä ne eivät mene helposti rikki mutta ostopäätökseeni vaikuttaa kyllä käytännöllisyyttä enemmän astioiden kauneus. Näitä on kyllä todella vaikea kirppiksellä vastustaa, ainoastaan hinta voi olla esteenä, mutta tällä kertaa ei sekään!


Telttaillessa voi tarvita toisinaan syvällistä lukemista, siihen sopii tämä Mikael Soinisen kansakoulun lukukirja. Kirja on tarkoitettu käsittääkseni noin 11-12-vuotiaille, totuuden nimissä on sanottava että mielestäni sen teemat eivät kyllä sovi edes aikuisille...


siis nämä teemat:



vähemmästäkin masentuu tai ahdistuu...
Mutta onneksi löysin vielä tuleviin telttalaukkuihini sopivia kangasmerkkejä, nämä kyllä karkoittavat Soinisen tekstien apeuden värikkyydellään!

2 kommenttia:

  1. Löysin hauskan idean. Sit kun Nana kasvaa niin nää vois olla hienot siivet leikkeihin:

    http://data.whicdn.com/images/11119363/5860365825_e09ffda3c3_large.jpg?1308815598

    VastaaPoista