torstai 18. elokuuta 2011

Syysistutuksia



Minun onnekseni joku ystävällinen ihminen oli heittänyt näin hienon korin roskikseen, siis poltettavaksi tarkoitettujen roskien joukkoon. Ei muuta kuin kori kotiin ja maalia pintaan...


Käytin valkoista vesiohenteista tikkurilan maalia, maalasin ihan tavallisella sudilla hiukan töpötellen. Olen aikaisemmin maalannut mm. rottinkisängyn spraymaalilla, lopputulos on ehkä hitusen parempi, mutta spraymaali haisee ihan vietävästi!

Tässä kori ensimmäisen maalikerroksen
saaneena. Maalasin kaksi kerrosta.


Ja sitten vain istuttamaan. K-raudassa oli kaikenlaisia kivoja uusia kasveja syysistutuksiin, mm. valkopalloinen kasvi kuvassa on jonkinlainen kanerva.


Istutuksen juurelle laitoin Ranskasta ja Espanjasta kerättyjä kiviä.

  
Ja tässä edelleen niitä K-raudan kivoja kasveja, en todellakaan tiedä näiden nimeä, mutta kauniita ovat. Kuvassa näkyvän kukkatelineen olen muuten ostanut (tietysti) joskus kirppikseltä. Näitä on meillä kaksi, molemmin puolin ovea ja muistaakseni pulitin näistä yhteensä 8 euroa (!!)


Ostin kesäkuussa kaksi murattia lähipuutarhan alemyynnistä. Aivan käsittämätön juttu on, että molemmat ovat kasvaneet aivan kauheasti ja voivat silminnähden hyvin. Syytä en tiedä, olen vain kastellut päivittäin. Joskus elämä järjestää tällaisia kivoja yllätyksiä :)


Valkoinen ja vihreä ovat näköjään syksyn teema meidän pihallamme. Takaterassin kimppuun käyn viikonloppuna, todennäköisesti teen sinne paljon lasilyhtyjä sillä sain esikoiseltani kassillisen pikakahvipurkkeja. Inspiraatio iski välittömästi. Tuotokset tulevat tänne aikanaan.

1 kommentti: