sunnuntai 21. elokuuta 2011

Easy vegetables food - maailman helpoimmat kasvispihvit!

Kun hääräilee kaikenmaailman projektien kimpussa on tärkeää että pystyy valmistamaan maittavan aterian pikaisesti. Tässä maailman helpoimmat kasvispihvi.

Ota pusillinen tai pari pakastevihanneksia

Take one or two bagful frozen vegetables


Kaada vihannekset kulhoon ja sulata mikrossa koko satsi. 

Put all vegetables to bowl and melt in microwave oven.


Lisää 2 dl maitoa, kolme tai neljä kananmunaa, kaksi desiä vehnäjauhoja, pari teelusikallista suolaa, vähän pippuria, chiliä tai jotain yrttejä, oman makusi mukaan. Sekoita kaikki aineet sauvasekottimella tasaiseksi taikinaksi.

Add 2 dl milk, three or four eggs, 2 dl wheat flour, two teaspoons salt some pepper, chili or some herbs as you like and blend all together to smooth batter.


Anna taikinan seistä hetki, lämmitä paistinpannu ja sulata pannussa hiukan voita.

Let it be just a little time, heat up a pan and melt some butter in pan.


Laita pannulle pieniä lettusia, jos käytössäsi on lettupannu on paistaminen vielä helpompaa. Minä en ole vielä löytänyt tarpeeksi edullista lettupannua kirppikseltä...

Put little "pancakes" on pan and let them become ready.


Paista pihvit molemmilta puolilta sopivan ruskeiksi miedolla lämmöllä, jotta pihvit kypsyvät myös sisältä. Tarjoile vaikkapa perunamuusin ja salaatin kera.

Enjoy with mashed potatoes and salad.


Ja taas ehdit vaikkapa virkkaamaan muovipussista helmiä, kuten minäkin. Tästä projektista kerron pikapuoliin...
SIIS TAPAAMISIIN!!

3 kommenttia:

  1. Ompas helppoa ja taatusti hyvää! Ei ole tullut mieleen, että noin voisi toimia! Kiitos suuresti vinkistä, kokeilen varmasti!

    VastaaPoista
  2. Ja tähän voi siis käyttää ihan mitä pakastevihanneksia vain haluaa. Meidän perheessä nämä menevät aina "kuumille kiville"

    VastaaPoista
  3. Paitsi, että mikro tuhoaa elävän ravinnon energiakentän jolloin ruoka-aine muuttuu kuolleeksi. Samoin käy ravinnon tärkeille vitamiineille ja aineosille. Eli se minkä otat mikrosta, on täysin kuollutta ja tuhottua, eikä kykene antamaan elimistölle enää minkäänlaisia ravintoaineita eikä elämänvoimaa/ energiaa, ainoastaan suolen täytettä. Mikäli haluaa nauttia Terveellisestä ruuasta, ehdottomasti ensimmäisenä on unohdettava mikron käyttö totaalisesti.

    VastaaPoista